4 éves a Rádió Smile

Ünnepi hangulatban köszöntjük kedves olvasóinkat! 

Hölgyeim és uraim, dobpergést mellőzve adom hírül azt, amit Önök már úgyis tudnak: negyedik születésnapját ünnepli hatalmas show-val a Rádió Smile, Kiskunfélegyháza fiatalos,közvetlen,interaktív rádiója.
Éveken át Shaker műsorukkal ébredeztünk reggel munkába,iskolába menet.Nem csoda, hogy belopta rengeteg ember szívébe magát ez a rádió,ami nap mint nap jobbnál jobb zenékkel,mindig friss hírekkel állnak hallgatóik  rendelkezésére.
Ma reggel 6-10-ig a SHAKER-ben élőben  Antal Anett, Dulicsek István és Csőszi Viktor,mókával és kacagással volt hallható a Rádió Smile-on! 


Szavazhatunk,hogy ma este a Heaven Diner-ben  : SMILE HAMBURGER vs SMILE SZENDVICS-et készítsenek el,amit a későbbiekben bárki tud majd rendelni :) 
Jelen állás szerint a hambi vezet:)
Szavazni a Facebook-on a Rádió Smile oldalán tehetitek meg, illetve  ha ajándékot is szeretnél nyerni akkor az SMS számra küld, hogy mi legyen a  "vacsi" : 06-20/3-719-719!
Ma este, egy különleges, partyhangulatban gazdag Paradisors Radio Show-val vár titeket 19:00-tól a Radio Smile !
Hallgasd őket Online már most, s ezentúl mindennap! 

 Szombaton 18 órától a 4 éves PARTYŐRSÉG-et ünnepelik! ...egy biztos ha mosoly van akkor minden van! ;)
Vissza a múltba!
Hol volt,hol nem..:)
-kikkel kezdődött a rádió élete?
Bajáki Gábor, Lőrincz Anna Virág,Simonyi Sanyi,  Vereb Imre, Márton András, Solymosi Dániel,Nagy Ádám, Side Real, Ficsór Zoltán,Szarka Ildi,Lippai Dév, Sárkány Marcsi ,Mogyoró Csaba,Dobák Zoltán,Csőszi Viktor.

  
És,mivel ünnepelték első születésnapjukat?
Vajon,most,hogy ünneplik?:)
-Természetesen élőben a hallgatókkal.
Nagyon sok boldog születésnapot és jó egészséget kívánok Nektek még nagyon sokáig ,további eredményes munkát !
 


0 Megjegyzések

Hirdetés